Redefining Spaces

BACK TO ALL

BDO LLP

financial

BDO LLP

ID21's interior design for BDO's new premises at Parkview Square boasts an open layout and collaborative atmosphere brought to life with bold and colourful finishes.

BDO LLP
BDO LLP

The new workplace covers two floors and brings together over 400 staff from previously separate offices. Working with a dense seating plan, ID21 took inspiration from the principles of urban planning to organise distinct zones for each department with their own spatial identity and united by a central social hub.

The departments are woven across a fluid floorplate rhythmed with collaboration areas as well as quiet zones. In one department, activity-based workplace settings have given rise to hot-desk seating at either large communal tables or a window-side counter offering an expansive seafront view. Brick walls and chunky wooden tables provide a lofty feel to some spaces, while another area evokes the outdoors with an image backdrop of a luscious waterfall.

BDO LLP
BDO LLP

This lively office design scheme also strengthens BDO's reputation as an innovative and forward-thinking company, appropriate for the millennials that make up an essential part of their workforce. "We don't want to be seen as a typical accounting firm; it has to be progressive, relevant to the people we're working with and attracting future employees as well," says Managing Partner, Mr Frankie Chia.