Redefining Spaces

BACK TO ALL

Hanas

energy

Hanas

Hanas

As Hanas is empowering China's energy transformation to enable an environmentally cleaner future and improve people's livelihoods, we wanted the design of their new office in Marina Bay Financial Centre to reflect that. The design creates a dynamic and forward-looking space will help generate new energy for the Hanas Group. Inspired by the form and curves the Hanas logo, we create an organic and fluid space that references the shapes and patterns of the earth's topography and nature through the use of materials, textures, colours, including a water feature upon arrival. Our design details pay great attention to the user's comfort with a touch of hospitality to improve their overall experience.

Hanas
Hanas

A curved feature wall upon entry not only mimics the earth's topography pattern but the placement of the wooden slats cleverly features the design of the Hanas logo.

A unique round pantry with multiple entries is strategically placed to allow for easy access from the meeting rooms or the general work area. Sliding pocket doors allow for the space to be closed off if more privacy is required.

Hanas