Redefining Spaces

BACK TO ALL

KONE

science-technology

KONE

KONE's new regional headquarters is designed to give customers’ a first-hand experience of the company's latest technological solutions and give their employees an engaging and collaborative work environment.

KONE
KONE

To help future proof KONE, the design of the built-up spaces follow the modular planning principle to accommodate any changes in the future.

Our design places the meeting spaces and manager offices at the central core while open-plan workstations are placed alongside the windows to provide the best views for the staff. Hot desks and agile, collaborative furniture settings are placed alongside the perimeter that can be reconfigured per a team’s requirements as their employees work together on a project basis.

KONE