Redefining Spaces

BACK TO ALL

Nu Skin Singapore

services

Nu Skin Singapore

ID21 took inspiration from the Nu Skin's cutting-edge beauty products that are developed with advanced technology. To craft a futuristic and immersive brand space, we designed as a series of curvilinear zones that unfold in layers. The space planning takes users on a guided on a journey through the showroom with the aid of technology. Upon entry, customers can engage with an oversized digital wall to learn about Nu Skin's products and story. Users can then move to the next zone to touch and sample their various products. From there, they can visit iPad kiosks to access a myriad of information and make their purchases easily. Purchases can then be collected from the customer service counter that offers cosy seating while they wait.

Nu Skin Singapore
Nu Skin Singapore

Cladded mostly in white, the minimalist interior allows the objects on display to grasp the customers' attention. Large windows offering stunning top-floor views over the iconic Singapore river is strategically positioned to draw visitors further inside to explore while enveloping them in natural light.

Together with the smart technologies applied, the lavish spaces with reflective and smooth surfaces evoke the same innovation and high-tech feeling of the Nu Skin line of products that support the health and longevity of skin and hair.

Nu Skin Singapore